22 mei 2024Actie

THE LOUD ESCAPE.

The Loud Escape

Dusseldorp BMW x Akrapovic

 

 

22 mei 2024, APM Terminals Maasvlakte II.

Een nieuwe BMW M2 Coupé uitgerust met Akrapovic uitlaat is aangekomen bij APM Terminals in de havens van Rotterdam. Toen Tom Coronel dit hoorde kon hij zich niet langer beheersen. De kracht en het rauwe geluid van deze BMW hebben hem zo nieuwsgierig gemaakt, dat hij niet kon wachten totdat deze BMW te bekijken is in een van de Dusseldorp showrooms. Daarom besloot Tom zelf naar de Maasvlakte te gaan om de auto op te halen. In het hart van de drukke havens, tussen rijen vol containers en schepen wachtte de ultieme rijervaring op hem. Met een grote grijns op zijn gezicht kroop hij achter het stuur van deze BMW M2 Coupé met Akrapovic uitlaat, het begin van The Loud Escape!

 

Niet alleen Tom kan genieten van een M2 met Akrapovic uitlaat, u ook! U profiteert namelijk tijdelijk van extra lage tarieven op al onze BMW M2 Coupé's uitgerust met Akrapovic. Kom naar een van onze showrooms en laat u adviseren over de mogelijkheden voor een BMW M2 met Akrapovic.

 

 

 

BMW M2 met Akrapovic

De BMW M2 Coupé

De BMW M2 Coupé: compact, sportief en ongekend rijplezier. Hij heeft een 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 460 pk waarmee u van 0 naar 100 sprint in 4,1 seconden. Met zijn krachtige lijnen, aerodynamische vormen en agressieve details straalt de BMW M2 pure dynamiek en sportiviteit uit. Het kenmerkende M-design, met zijn stoere bumpers, opvallende grille en sportieve lichtmetalen velgen, maakt een onmiskenbaar statement op de weg. Of het nu gaat om het accelereren op rechte stukken of het nemen van scherpe bochten, de BMW M2 staat altijd klaar om indruk te maken met zijn ongeëvenaarde prestaties en wendbaarheid.


Benieuwd naar wat de M2 allemaal kan? Tom heeft hem al een keer getest! Bekijk de video hier.

Meer over de BMW M2

 

 

Officieel Akrapovic dealer Dusseldorp BMW

Over Akrapovic

Akrapovic is de fabrikant van eersteklas uitlaatsystemen voor auto’s met een groot vermogen en ook specialist op het gebied van Titanium en Carbon dempers en uitlaatsystemen. Bij de productie van elke Akrapovic-uitlaat worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. De materialen worden bij aankomst grondig geïnspecteerd en beoordeeld in het metallurgisch laboratorium. Akrapovic heeft meer dan 30 jaar ervaring met het werken met titanium, roestvrij staal, koolstofvezel, aluminiumlegeringen en meer recentelijk keramische matrixcomposieten en gebruikt alleen de beste materialen voor de productie van uitlaatsystemen van hoge kwaliteit.