28 jun 2024Blog

AFLEVERING NIEUWE BMW VOOR AZ SPELERS

๐——๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ ๐—•๐— ๐—ช ๐—ถ๐˜€ de ๐—ข๐—ณ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น ๐—”๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—”๐—ญโšฝ.

ZANDVOORT- Dusseldorp BMW is sinds 2018 Automotive Partner van AZ Alkmaar. Het contract is vorig jaar met nog eens drie seizoenen verlengd. Dusseldorp BMW is naast autoleverancier tevens de naamgever van de Dusseldorp BMW Lounge in het AFAS Stadion.

Sinds 2018 zijn AZ Alkmaar en Dusseldorp BMW al gecommitteerd aan elkaar. Toentertijd was AZ Alkmaar de eerste Eredivisieclub die Dusseldorp BMW aan zich wist te binden. Daarmee is Dusseldorp BMW de langstlopende mobiliteitsaanbieder van de Eredivisie. Het partnerschap heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een vruchtbare samenwerking op verschillende gebieden.

Op 27 juni jl. hebben de spelers en staf op de BMW Driving Experience in Zandvoort hun nieuwe BMW ontvangen. De spelers hebben tijdens het event deelgenomen aan een uitgebreide rijvaardigheidstraining.

Dave da Silva Curiel, vestigingsdirecteur bij Dusseldorp BMW Alkmaar, sprak zijn enthousiasme uit over de samenwerking met AZ. Hij benadrukte: โ€œWe zijn trots om de officiรซle autoleverancier van AZ Alkmaar te zijn. โ€œNever change a winning team.โ€