1 nov 2023Nieuws

ACM KEURT OVERNAME KALFSBEEK DOOR DUSSELDORP AUTOMOTIVE GOED

Kalfsbeek

Dusseldorp Automotive heeft op 30 oktober jl. goedkeuring ontvangen van de ACM (Autoriteit Consument en Markt) voor de overname van de BMW- en MINI-bedrijven van Kalfsbeek. Hiermee is Kalfsbeek met terugwerkende kracht per 1 januari onderdeel van Dusseldorp Automotive.

 

Met de overname van Kalfsbeek en de daarbij horende vestigingen in Brielle, Schiedam en Wateringen breidt Dusseldorp Automotive haar verkoopgebied verder uit in Zuid-Nederland.

 

“We hebben al jaren contact met de familie Kalfsbeek. Mijn vader was in dezelfde periode contractpartner als de huidige eigenaar Gijsbert Kalfsbeek. We zijn de familie Kalfsbeek dankbaar voor de mogelijkheid die zij ons hebben geboden en wij kijken uit naar het moment dat de Kalfsbeek bedrijven officieel onderdeel worden van Dusseldorp Automotive.” aldus Richard Dusseldorp, Algemeen Directeur Dusseldorp Automotive.

 

Kalfsbeek is BMW dealer sinds 1963. Gijsbert, Mirjam en Celine Kalfsbeek: “Met deze overname is de positie van de vestigingen voor de toekomst versterkt en blijft de optimale dienstverlening voortbestaan. Wij wensen Dusseldorp heel veel succes en bedanken alle klanten voor het jarenlange vertrouwen en onze fantastische medewerk(st)ers voor hun inzet.”

 

Dusseldorp Automotive startte in 1959 als eerste BMW-dealer van Nederland in Apeldoorn. In de jaren die volgden, vestigde Dusseldorp Automotive zich in Deventer, Hoogeveen, Zwolle, Alkmaar, Hoorn, Oostzaan, Den Haag, Assen, Groningen en nu dus ook in Brielle, Schiedam en Wateringen. Vanaf 2019 is naast BMW en MINI ook BMW Motorrad aan het portfolio toegevoegd en sinds 2021 is Dusseldorp Automotive de exclusieve vertegenwoordiger van ALPINA in Nederland.