22 mei 2024Nieuws

BMW M bestaat 50 jaar!

bmw_M4_Coupe_M_Performance_exterieur_dusseldorp_bmw

In 2022 vierden we dat BMW M 50 jaar bestaat. Officieel bestaat BMW M op 24 mei 50 jaar, dit moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Dit doen we onder andere met unieke jubileumitems die de kracht van het merk onderstrepen.

BMW M 50 JAAR M SPORTPAKKET

Bijna alle BMW modellen zijn dit jaar leverbaar met een M Sportpakket, wat uw auto een sportievere uitstraling geeft. Kiest u voor zo’n pakket dan plaatsen wij de BMW M jubileumbadge op uw auto. Hiermee zal uw BMW deel uitmaken van de rijke geschiedenis van BMW M. Naast de jubileumopties, zijn de modellen te verfijnen met de BMW M Performance Parts. Deze onderdelen zorgen ervoor dat uw BMW er nog sportiever uit ziet.

50 JAAR M EDITIONS

✓ M sportstuurwiel De belangrijkste manier waarop u met uw BMW in contact staat is waarschijnlijk het stuur. Dit met leder beklede M sportstuur ligt perfect in de handen en zorgt voor een sportief en direct stuurgevoel.

✓ M sportstoelen voor Sportief rijden begint bij de juiste zithouding. De wangen van de zitting en de rugleuning van de sportstoelen zijn hoger. Dit zorgt samen met de verstelbare bovenbeensteun voor goede ondersteuning bij wat vlotter bochtenwerk.

✓ M sport 50 jaar badge Dit historische logo is speciaal ontwikkeld voor het 50 jarig bestaan van BMW M Sport. Het embleem toont de passie voor het racen en staat voor de oorsprong van het merk BMW M.

✓ M hoogglans Shadow Line Bij de M hoogglans Shadow Line zijn verschillende exterieurdetails uitgevoerd in hoogglans zwart in plaats van chroom. Dit is een mooie toevoeging aan uw auto wat zorgt voor een nog sportievere uitstraling.

✓ M Aerodynamicapakket Het BMW M Aerodynamicapakket zorgt voor een nog dynamischere en sportievere uitstraling. Dit pakket bestaat uit een speciaal door BMW ontworpen voorbumper, achterbumper en dorpelverbreders. Deze onderdelen zijn uitgevoerd in de carrosseriekleur met in de achterbumper een inzet in Black high-gloss.

EXCLUSIEVE LAKKLEUREN

Vanaf nu zijn de geselecteerde BMW modellen verkrijgbaar in klassieke BMW kleuren. Er zijn 50 iconische en historische kleuren beschikbaar zoals Dakar Yellow uit de jaren '90, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imolarot of Frozen Marina Bay Blue. De kleuren verwijzen naar de verschillende belangrijke periodes in de 50-jarige historie van BMW M.