29 mei 2024Nieuws

DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN EN BMW 3 SERIE TOURING

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Touring

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Touring: Een mix van innovatie en traditionele rijdynamiek. BMW heeft een reeks updates voor de iconische BMW 3 Serie aangekondigd, die de focus legt op visuele aantrekkingskracht, technologische innovatie en gebruiksgemak. Deze updates omvatten verbeteringen aan zowel de Sedan als de Touring modellen en zullen beschikbaar zijn vanaf juli 2024.

 

 

De nieuwe BMW 3 Serie Touring

Het design van de nieuwe BMW 3 Serie

De sportieve elegantie van de nieuwe BMW 3 Serie wordt versterkt door nieuwe exterieurkleuren en lichtmetalen wielen. Binnenin zorgt de verbeterde klimaatregeling, samen met hoogwaardige materialen en nieuwe stuurwielen, voor een luxe rijervaring. De uitgebreide standaarduitrusting, inclusief drie-zone automatische klimaatregeling en het volledig digitale BMW Live Cockpit Plus, maakt elke rit nog aangenamer.

 

Grotere Elektrische Actieradius en Verbeterd Onderstel

De nieuwste generatie BMW 3 Serie wordt geleverd met een hoogvoltage-accu die de elektrische actieradius van de Plug-in Hybride modellen vergroot tot maximaal 101 kilometer volgens de WLTP-testcyclus. Daarnaast zijn er aanpassingen gedaan aan het onderstel voor een nog betere balans tussen sportiviteit en comfort.

 

Geavanceerde Technologie en Digitalisering

Met de introductie van het BMW Operating System 8.5 en de verbeterde BMW iDrive met QuickSelect, biedt de nieuwe BMW 3 Serie een ongekend intuïtieve en comfortabele bediening. Deze technologieën, samen met uitgebreide navigatiefuncties zoals Augmented View, maken elke rit een naadloze ervaring. Het vernieuwde interieur, met nieuw ontworpen stuurwielen en hoogwaardige afwerkingsdetails zoals CraftedClarity-glasapplicaties, straalt luxe en moderniteit uit.

 

Duurzaamheid en Efficiëntie

Bij Dusseldorp BMW zijn we trots op BMW's voortdurende inzet voor duurzaamheid. De nieuwe BMW 3 Serie combineert zeer efficiënte aandrijfsystemen met een intelligent lichtgewicht ontwerp en een hoog aandeel gerecyclede materialen. De productie in de BMW Group fabriek in München maakt uitsluitend gebruik van hernieuwbare energiebronnen, wat bijdraagt aan BMW's ambitieuze doelstellingen voor CO2-reductie.

 

BMW 3 Serie SedanAcherkant BMW 3 Serie TouringHet interieur van de nieuwe BMW 3 SerieHet bedieningspaneel van de nieuwe BMW 3 SerieDetails van de nieuwe BMW 3 Serie