7 feb 2024Nieuws

DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING EN DE EERSTE BMW I5 TOURING

De nieuwe BMW i5 bij Dusseldorp BMW

BMW heeft de de langverwachte, nieuwe BMW 5 Serie Touring en de BMW i5 aangekondigd. Deze modellen tillen het rijplezier en het comfort naar nieuwe hoogten. Met een focus op een luxueus interieur, geavanceerde aandrijflijnen en een uitgebreide standaarduitrusting, belooft deze nieuwe toevoeging aan de BMW-familie een opmerkelijke rijervaring te bieden voor liefhebbers van elegantie en prestaties.

 

De nieuwe BMW 5 Serie Touring is vanaf mei 2024 leverbaar vanaf € 79.622,-.

 

Bij de lancering zijn vier varianten beschikbaar, waaronder twee volledig elektrische modellen en een dieselvariant met mild hybride technologie. De BMW i5 eDrive40 Touring en de BMW i5 M60 xDrive Touring bieden indrukwekkende prestaties dankzij hun krachtige elektromotoren en geavanceerde accutechnologie. Met een bereik tot respectievelijk 548 km en 498 km stellen deze modellen nieuwe normen voor duurzaam rijden, zonder in te leveren op prestaties.

 

 

Neem contact met ons op

 

 

Ontdek het exterieur van de nieuwe BMW i5

HET EXTERIEUR VAN DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING

De nieuwe BMW 5 Serie Touring heeft een atletisch zijaanzicht met dynamische proporties en royale oppervlakken. Het is langer, breder en hoger dan zijn voorganger, met de langste wielbasis in zijn klasse. De voorzijde heeft moderne dubbele koplampen en de iconische BMW nierengrille, met optionele BMW Iconic Glow nierengrilleverlichting. De achterlichten hebben de bekende L-vorm en de zijdorpel en achterbumper hebben een donkere afwerking voor een sportief silhouet.

 

Het interieur van de nieuwe BMW i5

HET INTERIEUR VAN DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING

De BMW 5 Serie Touring verwent zijn passagiers met een ruim en luxueus interieur, waar hoogwaardige materialen en moderne functionaliteiten samenkomen. Met een verbeterde geluidsisolatie genieten passagiers van een serene reisomgeving, terwijl de genereuze ruimte en zorgvuldige afwerking de ervaring verder versterken. Of het nu gaat om lange reizen of dagelijkse ritten, de BMW 5 Serie Touring biedt een perfecte balans tussen comfort en rijplezier.

Een van de hoogtepunten van de nieuwe BMW 5 Serie Touring is de indrukwekkende laadruimte. Met een toename van 10 liter ten opzichte van zijn voorganger, biedt de kofferbak nu een indrukwekkende capaciteit van 570 liter voor zowel de conventionele als de hybride modellen. Met de achterbank neergeklapt wordt dit zelfs uitgebreid tot een royale 1.700 liter, waardoor de Touring een ideale metgezel is voor allerlei soorten ladingen en avonturen.