24 apr 2024Nieuws

BMW LANCEERT DE NIEUWE BMW I4 EN 4 SERIE GRAN COUPÉ

BMW - Mediapost - Nieuws - Nieuwe i4 en 4 serie grand coupe - Afbeelding

BMW heeft de vernieuwde BMW i4 en de BMW 4 Serie Gran Coupé onthult, waardoor ze nog aantrekkelijker zijn geworden voor liefhebbers van elektrisch rijden en vooruitstrevend design. De BMW i4 is nu verkrijgbaar in een nieuwe variant met elektrische vierwielaandrijving, terwijl alle versies van de BMW 4 Serie Gran Coupé met een verbrandingsmotor standaard zijn uitgerust met een 8-traps Steptronic Sport transmissie.

De upgrade omvatte lichte aanpassingen aan het exterieur en interieur, terwijl het verbeterde BMW iDrive-systeem nu QuickSelect en aanvullende digitale diensten biedt. De nieuwe modellen zijn wereldwijd geïntroduceerd, met belangrijke markten zoals de Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en China die al zijn bediend.

Enkele opvallende kenmerken zijn onder meer een krachtiger vooraanzicht dankzij de nieuwe BMW nierengrille, opvallend vormgegeven koplampen en een modern en sportief interieur met geavanceerde technologieën.

De BMW i4 is verkrijgbaar in vier varianten, waaronder de nieuwe BMW i4 xDrive40 met elektrische vierwielaandrijving en een actieradius van 444 - 548 km (WLTP). De BMW 4 Serie Gran Coupé biedt een breed scala aan motorvarianten, waaronder benzine- en dieselmotoren, allemaal voorzien van 48V MildHybrid technologie.

Beide modellen behouden het bekende sportieve rijgedrag en de goed doordachte rijeigenschappen van BMW, met een uitgebreide selectie aan bestuurdersassistentiesystemen voor veilig en comfortabel rijden.

De vernieuwde BMW i4 en BMW 4 Serie Gran Coupé zijn nu uitgerust met geavanceerde connectiviteitsfuncties, waaronder cloud-based navigatie en digitale mogelijkheden zoals betalen voor parkeren vanuit de auto.