29 mei 2024Nieuws

DE NIEUWE BMW M3 SEDAN EN BMW M3 TOURING

Dusseldorp BMW M3 Touring en Sedan

BMW M GmbH onthult de nieuwste uitvoeringen van de iconische BMW M3: de BMW M3 Sedan en BMW M3 Touring. Deze modellen zijn voorzien van aanzienlijke upgrades die het legendarische prestatieniveau en de veelzijdigheid van de BMW M-lijn verder versterken. Met een vermogenstoename van 15 kW (20 pk) voor de xDrive modellen, nieuwe design- en uitrustingskenmerken, en verbeterde digitalisering, zetten deze auto's een nieuwe standaard.

 

M3 Touring LCI

Het design van de nieuwe BMW M3

De vernieuwde koplampen en stuurwielen brengen frisse accenten in het interieur en exterieur. Nieuwe gesmede lichtmetalen wielen en een up-to-date BMW Operating System 8.5, die de basis vormt voor de nieuwste versie van BMW iDrive, dragen bij aan een modern en hoogwaardig rijervaring.

 

Ongeëvenaarde Vermogen en Prestaties

In zijn krachtigste vorm levert de 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met M TwinPower Turbo technologie nu 390 kW (530 pk). De BMW M3 Competition Sedan met M xDrive en de BMW M3 Competition Touring met M xDrive profiteren van dit extra vermogen, dat via een 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic wordt overgebracht op alle vier de wielen. Voor liefhebbers van puur rijplezier biedt de BMW M3 Sedan een versie met 353 kW (480 pk) gecombineerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en achterwielaandrijving.

 

Veelzijdige Karakters met Traditioneel Racegevoel

De BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M3 Touring vertegenwoordigen elk een unieke interpretatie van het legendarische M3 racegevoel. De Touring combineert sportieve prestaties met extra praktische eigenschappen en gebruiksgemak, zoals een vergrote bagageruimte tot 1.510 liter. Beide modellen delen echter een opvallend design met typische M kenmerken zoals de grote, verticale BMW nierengrille, contrasterende dorpelverbreders en sportieve inserts in de bumpers.

 

Specs van de nieuwe BMW M3

  • Checkmark6-cilinder-in-lijn benzinemotor met M TwinPower Turbo technologie
  • CheckmarkEen vermogen van maximaal 530 pk
  • CheckmarkNieuwe koplampen
  • CheckmarkNieuw, afgevlakt stuurwiel

 

De nieuwe M3 SedanAchterkant van de nieuwe M3 TouringInterieur van de nieuwe BMW M3Details van de nieuwe BMW M3 TouringDe nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M3 Touring