13 dec 2023Nieuws

DUSSELDORP BMW IS OFFICIEEL AKRAPOVIC DEALER

Dusseldorp BMW officieel Akrapovic dealer

Vanaf heden is Dusseldorp BMW officieel Akrapovic dealer. Dit betekent dat u vanaf nu uw BMW nog unieker kan maken met Akrapovic producten. Akrapovic is specialist op het gebied van Titanium en Carbon dempers en uitlaatsystemen. Zo kunnen Akrapovic producten bijvoorbeeld zorgen voor meer vermogen en een mooier en dieper geluid.

 

 

Voordelen van

  • CheckmarkBehoud van garantie
  • CheckmarkPrestatieboost
  • CheckmarkEen mooier en dieper geluid
  • CheckmarkBetere looks

 

Officieel Akrapovic dealer Dusseldorp BMW

OVER AKRAPOVIC

Akrapovič is een fabrikant van eersteklas uitlaatsystemen voor motorfietsen en auto's met groot vermogen. Het bedrijf staat wereldwijd bekend als een innovatief bedrijf dat gebruik maakt van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen bij het ontwerpen en produceren van uitlaatsystemen.


Bij de productie van elke Akrapovič-uitlaat worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. De materialen worden bij aankomst grondig geïnspecteerd en beoordeeld in het metallurgisch laboratorium. Akrapovič heeft meer dan 30 jaar ervaring met het werken met titanium, roestvrij staal, koolstofvezel, aluminiumlegeringen en meer recentelijk keramische matrixcomposieten en gebruikt alleen de beste materialen voor de productie van uitlaatsystemen van hoge kwaliteit.