2 feb 2024Nieuws

BMW LANCEERT NIEUWE BMW 4 SERIE EN BMW M4 MODELLEN

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé en BMW 4 Serie Cabrio

BMW onthult de langverwachte nieuwe BMW 4 Serie Coupé en BMW 4 Serie Cabrio, evenals de nieuwste generatie BMW M4 Coupé en BMW M4 Cabrio. De lancering van beide modellen staat gepland voor maart 2024 en belooft een revolutie in rijplezier en design.

 

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé en Cabrio combineren moeiteloos rijplezier met een elegant sportief design. Het exterieur is opvallend bijgewerkt met innovatieve details die de dynamiek benadrukken. Binnenin introduceren het BMW Curved Display en het BMW Operating System 8.5 nieuwe technologieën voor een uitgebreide rijervaring. De EfficiencyCoach in de My BMW App helpt chauffeurs hun CO2-voetafdruk te verminderen met nuttige tips voor een efficiëntere rijstijl.

 

Beide modellen zijn uitgerust met krachtige en efficiënte viercilinder benzine- en dieselmotoren, inclusief 48V mild hybrid technologie. Voor liefhebbers van high-performance bieden de M Performance modellen met een 3.0-liter motor indrukwekkende prestaties.

 

 

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio bij Dusseldorp BMW

DE BMW 4 SERIE COUPÉ EN DE BMW 4 SERIE CABRIO

De nieuwe BMW 4 Serie modellen introduceren ook nieuwe carrosseriekleuren, lichtmetalen wielen en interieurverbeteringen. Het vernieuwde BMW iDrive met QuickSelect en Augmented View in het BMW Maps navigatiesysteem biedt een verbeterde gebruikerservaring, terwijl de connectiviteit wordt geoptimaliseerd met het BMW ID en de My BMW App.

Met geautomatiseerde rij- en parkeersystemen, zoals het Driving Assistant Professional Pack en Parking Assistant Plus, beloven de nieuwe BMW 4 Serie Coupé en Cabrio een uitzonderlijke combinatie van technologie, comfort en rijplezier.

 

De nieuwe BMW M4 en BMW M4 Cabrio bij Dusseldorp BMW

DE BMW M4 EN DE BMW M4 CABRIO

Parallel hieraan onthult BMW M GmbH de nieuwste generatie van de BMW M4 Coupé en BMW M4 Cabrio. Met een opgevoerde 6-cilinder-in-lijn motor die 390 kW (530 pk) levert, bieden de BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive indrukwekkende prestaties. Het vernieuwde design straalt compromisloze dynamiek uit, met opvallende kenmerken zoals laser-technologie in de koplampen en een gebogen soft-top dak voor de BMW M4 Competition Cabrio.

De cockpit van de M4 modellen is voorzien van het BMW Curved Display en BMW Operating System 8.5, waarmee bestuurders toegang hebben tot diverse digitale functies, waaronder de BMW Intelligent Personal Assistant. Met personalisatie-opties zoals het M Carbon Exterieur pack, M Race Track pack en BMW M Performance Parts bieden de nieuwe BMW M4 Coupé en BMW M4 Cabrio een indrukwekkende combinatie van prestaties en efficiëntie, met een gemiddeld brandstofverbruik van 9,7–10,3 l/100 km en CO2-emissie van 219–233 g/km.