Andy van der Meijde

Andy van der Meijde

Wij hebben een erg leuke samenwerking met Andy van der Meijde. Andy van der Meijde is een Nederlands voormalig profvoetballer die als rechtsbuiten speelde. Hij speelde onder andere bij Ajax. Sinds het tv seizoen 2022/2023 is Van der Meijde één van de vaste gezichten van Talpa TV. Van der Meijde is onder andere vaste gast in de Veronica Inside-opvolger Veronica Offside met Wilfred Genee. Daarnaast is Van der Meijde samen met zijn Veronica Offside collega Wesley Sneijder te zien in het programma Andy VS Wesley: Scoren in de Kelderklasse bij Veronica. De andere Talpa zender SBS6 bracht met de terugkeer van Van der Meijde bij de zendergroep ook hun Reallife soap Andy & Melisa terug op tv dat tot deze comeback op tv doorging als vlog op internet. Daarnaast heeft die een eigen Youtube serie met Andy in de auto. Hier spreekt hij met bekende mensen over verschillende onderwerpen in een mooie BMW van Dusseldorp!

Hieronder een aantal leuke samenwerkingen

DE AUTO VAN ANDY VAN DER MEIJDE GESTOLEN?

De grote vraag was natuurlijk hoe wij Andy op de beste manier konden verrassen met zijn nieuwe auto? Nou, door zijn nieuwe BMW M8 Competition bijna geruisloos in zijn garage te zetten en zijn oude gewoon weer mee te nemen! Bent u nieuwsgierig naar hoe dit precies ging? Of heeft u Andy van der Meijde altijd al een keer in een donut pyjama naar buiten willen zien rennen? Bekijk dan snel de video! 

DE KERSTVERRASSING VOOR JONGE M-FANS!

Dusseldorp BMW heeft jonge M-fans verrast en in het zonnetje gezet met een te gek Dusseldorp Kerstpakket. Dit hebben wij gedaan met niemand minder dan Andy van der Meijde die in een speciale BMW M-auto ('s werelds eerste M Tree), volledig in kerststijl, het kerstpakket aan huis kwam langsbrengen en persoonlijk kwam overhandigen. Als dat nog niet alles was, mochten de jonge M-fans een rondje met Andy van der Meijde meerijden!