AZ Alkmaar

AZ Alkmaar

ZANDVOORT- Dusseldorp BMW is vanaf seizoen 2023-2024 voor nog eens drie jaar Official Automotive Partner van AZ. Het contract is onlangs verlengd tijdens een samenkomst op Circuit Zandvoort, een iconische locatie in de Nederlandse autosportgeschiedenis. Dusseldorp BMW blijft naast autoleverancier tevens de naamgever van de Dusseldorp BMW Lounge in het AFAS Stadion.

Sinds 2018 zijn de club en de autoleverancierย al gecommitteerdย aan elkaar. Toentertijd was AZ de eerste Eredivisieclub die het merk aan zich wist te binden. Het partnerschap heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een vruchtbare samenwerking op verschillende gebieden.

๐——๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ ๐—•๐— ๐—ช ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ณ ๐˜€๐—ฒ๐—ถ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ-๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ข๐—ณ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น ๐—”๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—”๐—ญ โšฝ.

ย  Het contract is onlangs verlengd tijdens een samenkomst op Circuit Zandvoort, een iconische locatie in de Nederlandse autosportgeschiedenis.ย Dave da Silva Curiel, vestigingsdirecteur bij Dusseldorp BMW Alkmaar, sprak zijn enthousiasme uit over de verlenging van het contract. Hij benadrukte: โ€œWe zijn trots om de officiรซle autoleverancier vanย AZ Alkmaarย te blijven. Never change a winning team.โ€ De spelers en staf hebben op de BMW Driving Experience in Zandvoort hun nieuwe BMW ontvangen. De spelers hebben tijdens het event deelgenomen aan een rijvaardigheidstraining en de prestaties van de nieuwe 'Zandvoort blauwe' BMW M2 Coupรฉ, onder begeleiding van autocoureurย Tom Coronel, zelf kunnen ervaren.