WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i High Executive - M Sport - Trekhaak Automaat

€ 56.318,00

NL5941241
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €731 per maand
BMW 1 Serie 118i High Executive - M Sport - Trekhaak Automaat
€ 56.318,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het voordeel van een hatchback als deze is het gemak van inladen via de achterkant. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Ook lekker handig is de audiobediening op het stuur. En deze auto heeft ook DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe 1 Serie. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u