WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 35.900,00

NLX-650-BH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €466 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 35.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 11944KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Company Car: bezichtiging op afspraak!
U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve BMW 118I is gemaakt om prestaties te leveren. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met dab!) kunt u bedienen vanaf het stuur. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u