WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 35.900,00

NLX-423-LB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €466 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 35.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 11284KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een occasion om van te dromen. Deze BMW 1 Serie brengt behalve een pittige motor en een vriendelijke kilometerstand ook de nodige extra′s mee. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! In deze BMW profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Niet meer op de tast een andere zender zoeken of het volume aanpassen. En al helemaal niet met uw ogen van de weg af raken. De audiobediening op het stuur zorgt dat u alles van onder uw vingers regelt. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico′s met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! En deze auto heeft ook sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u