WhatsappEmail
BMW 1 Serie
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 39.900,00

NLX-334-PJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €521 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 39.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Handig, zo'n hatchback. Aan de achterzijde een extra deur, om makkelijk in en uit te laden. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2024 en komt van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. In deze uitvoering is de 1 Serie voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter zijn aan boord.

Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. Met de WiFi-hotspot kunt u onderweg muziek of films streamen en internetsurfen. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Harder, zachter, aan, uit, volgende track, nieuwe zender... alle audiofuncties zijn regelbaar via de audiobediening op het stuur. Met WIFI-hotspot, draadloos opladen, DAB ontvangst, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel is deze BMW helemaal compleet.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u