WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 39.850,00

NLX-939-TG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €520 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 39.850,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze BMW 1 Serie is van het bouwjaar 2024, er staat 6999 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. U kunt het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst bedienen met de knoppen op het stuur. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z'n recht. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze BMW, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u