WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 39.450,00

NLX-938-TG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €513 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 39.450,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vergeet de beperkingen van een aparte kofferbak. De extra deur van deze hatchback geeft toegang tot een zee van ruimte. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 6999 kilometer afgelegd. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Verder is de BMW uitgerust met: LED koplampen, BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De audiobediening op het stuur draagt bij aan een veilige rit. Geen afleiding, geen tasten - de knoppen zitten onder uw vingers. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Ook cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Interesse voor deze BMW 1 Serie? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u