WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 37.450,00

NLT-780-TX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €486 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 37.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 18401KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hatchbacks zoals deze BMW 1 Serie bieden het allemaal: een ruim interieur, fijne rijeigenschappen en comfortabel weggedrag. Deze 1 Serie is uit 2023 en heeft 13500 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en verwarmde ruitensproeiers.

Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. De bediening is gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Ook is de BMW uitgerust met: WIFI-hotspot, automatische airconditioning, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u