WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 37.450,00

NLZ-793-FK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €486 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 37.450,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn inspirerende design en zijn uitstekende rijkwaliteiten biedt deze BMW 1 Serie een geweldige rijervaring. Op de teller van deze dealeronderhouden auto staat slechts 6999 kilometer. De auto is van bouwjaar 2024. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Natuurlijk behoren LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. Het Harman/Kardon audiosysteem is afgestemd op het interieur van de auto. De geluidskwaliteit is onovertroffen. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst en sportstuurwiel.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 1 Serie samen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u