WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 39.450,00

NLZ-792-FK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €513 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 39.450,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

BMW maakt rijden geweldig. Een prachtmerk met een indrukwekkende historie die nog steeds actueel is. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. Met het grote glazen panoramadak voelt het alsof u in een cabrio zit. Ook LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Het Harman/Kardon audiosysteem is afgestemd op het interieur van de auto. De geluidskwaliteit is onovertroffen. Onderweg laadt u uw smartphone snoerloos op met behulp van de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Ook is de BMW uitgerust met: Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, DAB ontvangst, cruise control, sportstuurwiel en keyless entry.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u