WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie318i M-Sport Automaat

€ 55.900,00

NLX-210-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €723 per maand
BMW 3 Serie 318i M-Sport Automaat
€ 55.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve BMW 3 Serie hebt u altijd de controle. Deze auto heeft een kilometerstand van 6999, het bouwjaar is 2024. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panorama dak. Wat ook met één klik opent, is de elektrisch bedienbare achterklep. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. U wordt in deze auto ook getrakteerd op BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Deze BMW 3 Serie is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. De vele zenders die je hebt met DAB-radio worden fantastisch weergegeven via het A-klasse audio-installatiesysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! De BMW is standaard voorzien van: sportstuur met schakelpaddels, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u