WhatsappEmail
BMW 1 Serie
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M Sport Automaat

€ 45.950,00

NLZ-293-GL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €596 per maand
BMW 1 Serie 118i M Sport Automaat
€ 45.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6652KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze BMW 1 Serie staat voor u klaar. Een geweldige, nog jonge occasion die goed is voor gemakkelijk nog een tonnetje of twee op de teller. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 521 kilometer afgelegd. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. U kunt het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Ook is de BMW uitgerust met: achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u