WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat Automaat

€ 39.950,00

NLX-136-VD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €522 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat Automaat
€ 39.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 7584KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een Duitse auto. Altijd grondig in techniek, prestaties en klasse. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 2999 kilometer afgelegd. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Aan boord van deze BMW 1 Serie is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Deze auto is voorzien van automatische airconditioning, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 1 Serie samen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u