WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Pro Automaat

€ 35.900,00

NLT-726-XN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €466 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Pro Automaat
€ 35.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 19999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze hatchback heeft geen aparte kofferruimte. Via de extra deur aan de achterzijde laadt u gemakkelijk spullen in en als u de achterbank ook nog neerklapt, krijgt u er in één keer honderden liters laadruimte bij. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Deze BMW 1 Serie legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Met het grote glazen panoramadak voelt het alsof u in een cabrio zit. Deze BMW 1 Serie heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Ook is de auto voorzien van: BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser… mét smaak. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Laat u niet afleiden door gerommel aan de audioknoppen. De audiobediening op het stuur zorgt dat u altijd geconcentreerd blijft. Telefoonaccu in het rood? Laad ‘m simpel op met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Always online? Geen probleem: deze auto is voorzien van een eigen WIFI-hotspot. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De sensor van de keyless entry herkent u op korte afstand en ontgrendelt de portieren automatisch.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 1 Serie samen.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u