WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Sport Line Automaat

€ 39.450,00

NLX-227-SP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €513 per maand
BMW 1 Serie 118i Sport Line Automaat
€ 39.450,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12500KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dit is niet zomaar een BMW 1 Serie. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Ook sport line onderstel en donker getint glas achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

De parkeersensoren waarschuwen wanneer u te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control!

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 1 Serie aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron