WhatsappEmail
BMW 1 Serie
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Sport Line Automaat

€ 34.900,00

NLX-559-XG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €457 per maand
BMW 1 Serie 118i Sport Line Automaat
€ 34.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Gemakkelijk laden en lossen via de deur aan de achterkant en in enkele seconden nog meer ruimte door de neerklapbare achterbank. Da's nou het fijne van zo'n hatchback. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, sport line onderstel en donker getint glas achter.

De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem met dab-radio. Want in deze BMW bedient u het vanaf het stuurwiel. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! Ook is de BMW uitgerust met: lederen sportstuur en automatisch dimmende binnenspiegel.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Met voorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u