WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Sport Line Comfort Pack Automaat

€ 33.900,00

NLX-262-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €439 per maand
BMW 1 Serie 118i Sport Line Comfort Pack Automaat
€ 33.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vergeet de achterklep en de benauwde kofferruimte. Via de vijfde deur is het makkelijk in- en uitladen. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Wind, sneeuw, hagel, regen… allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft.

Het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst bedient u veilig met knoppen op het stuur. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp!

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u