WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie120i Executive M-Sport Automaat

€ 44.950,00

NLX-232-SH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €586 per maand
BMW 1 Serie 120i Executive M-Sport Automaat
€ 44.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15000KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met deze BMW 1 Serie kunt u weer jaren vooruit. De kilometerstand is 3000 en de onderhoudsgeschiedenis is bekend. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Bij een sublieme rijervaring hoort superieur geluid: het Harman/Kardon audiosysteem levert de volmaakte soundtrack. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u