WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieGran Coupé 218i M-Sport Automaat

€ 37.500,00

NLX-432-PJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €486 per maand
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i M-Sport Automaat
€ 37.500,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een mooie auto, deze BMW 2 Serie Gran Coupé uit 2024, hij heeft 4001 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Volume aanpassen, andere radiozender? U bedient het audiosysteem veilig en handig met de functies op het stuur. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Deze auto is voorzien van regensensor, sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze BMW, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u