WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e Sedan M-Sport Hybrid Automaat

€ 69.120,00

NL5922279
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €893 per maand
BMW 3 Serie 320e Sedan M-Sport Hybrid Automaat
€ 69.120,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Je merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De BMW 3 Serie is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige hybridemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Deze BMW 3 Serie heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Een heerlijk zonnetje, of indrukwekkende wolkenpartijen? Bekijk ze onbelemmerd door het elektrisch bediende glazen panoramadak. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook BMW M-sportpakket, LED-koplampen en donker getint glas achter.

Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Met uw smartphone maakt u overal contact met de auto. Remote services geven direct inzicht in uiteenlopende functies en zijn op afstand te activeren. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp!

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron