WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e Automaat

€ 49.950,00

NLT-753-XX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €651 per maand
BMW 3 Serie 320e Automaat
€ 49.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 17604KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dat u het milieu wilt sparen, wil nog niet zeggen dat u aan rijcomfort moet inleveren. De BMW 3 Serie is een comfortabele en ruime hybride auto. De auto is van het bouwjaar 2023 en is van de eerste eigenaar. Kiezen tussen benzine of elektrisch hoeft bij deze BMW 3 Serie niet. De hybride motor schakelt gemakkelijk over als u dat wilt. Deze BMW 3 Serie legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Het daglicht valt in overvloed via het elektrisch bediende panoramadak op het fraaie interieur. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer BMW M-sportpakket, LED-koplampen en donker getint glas achter.

Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. Met climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Deze BMW is voorzien van sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende binnenspiegel.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u