WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e M-Sport Automaat

€ 47.400,00

NLX-854-BN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €613 per maand
BMW 3 Serie 320e M-Sport Automaat
€ 47.400,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 19845KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze BMW 3 Serie staat voor u klaar! Een fraai voorbeeld van een hybride auto. Zuinig in brandstof door de pittige elektromotor en maximale actieradius dankzij de verbrandingsmotor. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De elektronische systemen in deze BMW helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u