WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e M-Sport Automaat

€ 51.900,00

NLX-199-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €668 per maand
BMW 3 Serie 320e M-Sport Automaat
€ 51.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de BMW 3 Serie stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze 3 Serie is van het bouwjaar 2024. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Het beste van twee werelden komt samen in de hybride motor. Daarmee wordt deze BMW 3 Serie aangedreven door zowel brandstof als door de elektrische accu, die al rijdend of remmend wordt bijgeladen. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Als u blij wordt van licht en ruimte dan zult u zeker genieten van het elektrisch bediende panoramadak. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Bij de rijke uitrusting horen ook BMW M-sportpakket en donker getint glas achter.

Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. De uitrusting van deze BMW is met sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u