WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e M-Sport Automaat

€ 52.900,00

NLX-953-DN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €687 per maand
BMW 3 Serie 320e M-Sport Automaat
€ 52.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 14999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze BMW 3 Serie, die 6999 kilometer heeft gelopen. De toekomst is hybride: de combi van elektromotor en verbrandingsmotor maakt deze auto extra aantrekkelijk en voordelig in gebruik. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. Het elektrisch bediende glazenpanorama dak zorgt voor licht en gevoel van ruime. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Tot de voorzieningen van deze auto behoren BMW M-sportpakket en donker getint glas achter.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De elektrisch inklapbare trekhaak biedt het beste van twee werelden: de gebruiksmogelijkheden van een trekhaak zonder de storende uitstraling van een vaste kogel.

De BMW 3 Serie is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron