WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e Sedan M-Sportpakket Automaat

€ 52.850,00

NLX-158-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €686 per maand
BMW 3 Serie 320e Sedan M-Sportpakket Automaat
€ 52.850,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 13006KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze BMW 3 Serie een auto voor u. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Zuiniger, schoner en stiller: dat zijn de voordelen van de hybride motor in deze BMW 3 Serie. De slimme combi van brandstof- en elektromotor is goed voor het milieu én de portemonnee! Stel u voor: zoevend over de snelweg terwijl het gulle daglicht het lederen interieur binnenvalt door het elektrisch bediende glazen panorama dak. En wat gemak betreft: daar zorgt onder andere de elektrisch bedienbare achterklep voor. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. U wordt in deze auto ook getrakteerd op BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De elektronische systemen in deze BMW helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW 3 Serie voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig! Met sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Ook helpen het autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u