WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320i M-Sport Automaat

€ 62.900,00

NLX-258-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €815 per maand
BMW 3 Serie 320i M-Sport Automaat
€ 62.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10688KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW 3 Serie heeft een krachtig design, hij toont zelfverzekerd maar niet arrogant. Het is die uitstraling die deze auto zo aantrekkelijk maakt. Zijn rijkwaliteiten zijn navenant: achter het stuur van deze auto bent u iedere verkeerssituatie de baas, dankzij zijn krachtige motor en uitgekiende wegligging. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer elektrisch verstelbare voorstoelen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens. Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser... mét smaak. De uitrusting van deze auto is met Harman Kardon-audiosysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. U bent mede dankzij voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze BMW te reserveren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u