WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320i Touring Exe Sportline Aut. Automaat

€ 30.850,00

NLJ-220-FK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €401 per maand
BMW 3 Serie 320i Touring Exe Sportline Aut. Automaat
€ 30.850,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 105105KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze BMW 3 Serie u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, sport line onderstel, aluminium dakrailing, aluminium dakdraagsysteem, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem met harde schijf niet kent. Dat rijdt lekker! Deze auto is voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en sportstuurwiel.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Deze BMW 3 Serie is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u