WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie330e M Sport Automaat

€ 54.950,00

NLT-066-ZJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €715 per maand
BMW 3 Serie 330e M Sport Automaat
€ 54.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 8968KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

Noemt u eens een Duits B-merk? Kennen ze niet. Uitstekende auto′s, al vele decennia lang. Dat geldt ook voor deze. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 521 kilometer. Deze BMW 3 Serie is vanwege de hybride motor een echte slimmerd. Want u rijdt zowel op brandstof als elektrisch. En dat scheelt in de kosten! Deze BMW 3 Serie is luxe afgewerkt. Kijk maar naar het lederen interieur! Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! U wordt in deze auto ook getrakteerd op adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf. Ook sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 3 Serie samen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Ook helpen het autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, uw rit tot een veilige rit te maken.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u