WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 SerieM340i xDrive Automaat

€ 56.450,00

NLP-374-HD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €733 per maand
BMW 3 Serie M340i xDrive Automaat
€ 56.450,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 79032KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve BMW 3 Serie is gemaakt om prestaties te leveren. We hebben het hier over een auto uit 2021, hij heeft 79032 kilometer gelopen. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, elektrisch verstelbare lendensteun en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Het Harman/Kardon audiosysteem is afgestemd op het interieur van de auto. De geluidskwaliteit is onovertroffen. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! De sensor van de keyless entry herkent u van dichtbij en ontgrendelt de auto alvast voor u. Met Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u