WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serietouring 320e M-Sport Automaat

€ 56.900,00

NLX-211-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €733 per maand
BMW 3 Serie touring 320e M-Sport Automaat
€ 56.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met deze prachtige Duitse auto geniet je van grensverleggende technologie, uiterst comfortabele rijeigenschappen en een indrukwekkende bouwkwaliteit. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 6999 kilometer. Zuinig, slim en milieuverantwoord! Deze hybride auto combineert een verbrandingsmotor en een elektromotor: voordelig rijden en gunstig in onderhoud. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. In deze auto profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportpakket, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn sportstuurwiel, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u