WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serietouring 320i M-Sport Automaat

€ 59.900,00

NLX-198-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW 3 Serie touring 320i M-Sport Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Winterse omstandigheden? Geniet dan van het comfort van de stoelverwarming! Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Pak aan, ′t is winter! Zo′n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Bij de rijke uitrusting horen ook BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Ook heerlijk simpel is de elektrisch inklapbare trekhaak.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 3 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u