WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serietouring 320i M-Sport Automaat

€ 59.900,00

NLX-214-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW 3 Serie touring 320i M-Sport Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Het Harman/Kardon audiosysteem is afgestemd op het interieur van de auto. De geluidskwaliteit is onovertroffen. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Caravan afgekoppeld? Dan kan de elektrisch inklapbare trekhaak uit de weg.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u