WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serietouring 330e M-Sport Pro Automaat

€ 69.900,00

NLX-209-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €907 per maand
BMW 3 Serie touring 330e M-Sport Pro Automaat
€ 69.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een BMW weet u: dit is rijden op topniveau. Of, zoals ze zelf zeggen: ‘BMW maakt rijden geweldig′. Formidabele motortechniek en ultiem sportief rijplezier. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. Zuinig rijden, minder uitstoot, maximale radius. Door de hybride motor die elektrisch én benzinerijden mogelijk maakt is dit de ideale combi. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Verder is de BMW uitgerust met: BMW M-sportpakket en donker getint glas achter.

Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met keyless entry stapt u in zonder dat u de sleutel uit uw jas of tas hoeft te halen. Je ziet hem niet, maar hij is er wel: de elektrisch inklapbare trekhaak.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze BMW voor een proefrit reserveren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron