WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Serie420i Gran Coupé High Executive M-Sport Automaat

€ 61.900,00

NLZ-416-FT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €797 per maand
BMW 4 Serie 420i Gran Coupé High Executive M-Sport Automaat
€ 61.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de BMW 4 Serie stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze 4 Serie is van het bouwjaar 2024, hij heeft 6999 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze BMW 4 Serie is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. U luistert onderweg naar het glasheldere geluid van het audio-installatiesysteem met DAB-radio. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Deze BMW is voorzien van sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende binnenspiegel.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u