WhatsappEmail
BMW 4 Serie
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 SerieGran Coupé M440i xDrive High Executive Automaat

€ 94.950,00

NLX-252-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1229 per maand
BMW 4 Serie Gran Coupé M440i xDrive High Executive Automaat
€ 94.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 25154KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn compromisloze design, zijn geweldige vermogen en zijn uitgekiende techniek staat deze BMW 4 Serie garant voor sportieve topprestaties. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Pittig rijden wordt nog comfortabeler dankzij de fraaie sportstoelen. Life is easy! In ieder geval met dit elektrisch bediende glazen panoramadak. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Verder is de BMW uitgerust met: sportonderstel, donker getint glas achter, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare lendensteun, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser… mét smaak. Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. Bij de uitrusting van dit systeem behoren ondermeer: navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, WIFI-hotspot en achteruitrijcamera. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW 4 Serie voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Caravan afgekoppeld? Dan kan de elektrisch inklapbare trekhaak uit de weg.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze BMW 4 Serie Brake Assist als remondersteuning. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 4 Serie bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u