WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i M-sport Automaat

€ 85.073,00

NL5941827
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1094 per maand
BMW 5 Serie 520i M-sport Automaat
€ 85.073,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Je merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De BMW 5-serie is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Duik in de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en veilige rit, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Deze BMW 5-serie maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem (met DAB-radio!) en het full map navigatiesysteem. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. Met achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor, cruise control en keyless entry is deze BMW helemaal compleet.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Ook helpen het voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u