WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 SerieSedan 520i M-Sport Pro Automaat

€ 89.422,00

NL5937485
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1155 per maand
BMW 5 Serie Sedan 520i M-Sport Pro Automaat
€ 89.422,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve BMW 5 Serie. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard rekent mee, denkt mee en rijdt mee. Alle info overzichtelijk in beeld, overal. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De inklapbare trekhaak zit niet in de weg als u hem niet gebruikt. Heeft u de trekhaak nodig, dan klapt hij met een druk op de knop uit. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Ook dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen horen tot de voorzieningen op deze auto.

De BMW 5 Serie is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. De dode hoek is een van de gevaarlijkste zones van elke auto. Daarom is deze BMW 5 Serie voorzien van een actieve dodehoekdetectie. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 5 Serie aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u