WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i High Executive Automaat

€ 32.950,00

NLSF-259-T
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €430 per maand
BMW 5 Serie 520i High Executive Automaat
€ 32.950,00

Specificaties

  • 2018Bouwjaar
  • 95597KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze BMW 5 Serie u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. De leren bekleding is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor comfort en een rijke uitstraling. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW 5 Serie een achteropkomend verkeer waarschuwing. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start! Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur, dvd-systeem, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 5 Serie samen. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze BMW te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron