WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie530e Automaat

€ 69.900,00

NLZ-827-FK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €907 per maand
BMW 5 Serie 530e Automaat
€ 69.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 8000KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW 5 Serie combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een auto uit 2024 die 1500 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Deze BMW 5 Serie heeft als extra een uitstekende luchtvering. Een groot plezier voor inzittenden en bagage. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Ontdek de digitale mobiliteitswereld, met zijn dashboard dat alle noodzakelijke informatie projecteert om uw reis comfortabel en veilig te maken. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Bij een sublieme rijervaring hoort superieur geluid: het Harman/Kardon audiosysteem levert de volmaakte soundtrack. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en sportstuur met schakelpaddels.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De actieve dodehoekdetectie helpt ongelukken te voorkomen. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u